26. kesäkuuta 2011

We ♥ Helsinki Juhannustanssit

kuva: http://www.facebook.com/welovehelsinki
Oltiin juhannuspäivänä We  Helsingin järjestämissä Juhannustansseissa Kuudennella linjalla. Oli hauskaa. Musiikki oli oikeastaan yksinomaan vanhoja suomi-iskelmiä noin 50-80-luvuilta (luulisin). No kuitenkin, musiikkia, mitä ei ihan joka päivä kuule baarissa. Ja ihmiset tanssi ihan tosissaan valssia, tangoa, foxia, twistia... Oli kunnon suomalainen juhannusmeininki, valkokankaalle heijastettiin jotain vanhoja mustavalkoisia suomifilmejä ja varmaan 99% musiikista oli suomalaista tai ainakin suomenkielistä eli päästiin kuulemaan mm. lambadaa ja montaa muutta suomalaisilla sanoilla :)


Kaikki oli pukeutuneet kivasti, vähän vanhanaikaisesti. Naisilla oli kukkamekkoja ja miehillä henkseleitä :) Paikka oli tosi täynnä. Tanssit järjestettiin sekä juhannusaattona että -päivänä ja ainakin aatto oli loppuunmyyty eikä kaikille riittänyt lippuja ovelta. Nytkin oli pitkä jono kun lähdettiin, me oltiin onneksi ostettu liput valmiiksi ja päästiin sisään jonottamatta. Tansseissa soitettua musiikkia pääsee kuuntelemaan täältä.


Isot plussat myös siitä, että kerrankin baarissa musiikki oli siedettävällä tasolla ja pärjäsi ilman korvatulppia. Porukan lisääntyessä musiikin volyymi tosin nousi, mutta oli silti hiljaisempi kuin baarin oletusvolyymi.


Oli tosi kivat päästä tanssimaan oikeasti, vaikka noi paritanssiaskeleet oli vähän ruosteessa. Ja muutenkin tuntuu, että lavatanssietiketti on oman ikäpolven keskuudessa vähän hakusassa. Oli aina vähän epäselvää, että voiko vain seisoa tanssilattian reunassa ja katsoa, vai tarkoittaako se sitä että on tanssiparia vailla :) ihan kiitettävästi siellä kuitenkin haettiin tanssimaan.


Mutta siis ihan miljoona kertaa kivempaa kuin tavallisessa baarissa. Noihin lähdetään uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...