21. kesäkuuta 2011

Love my new umbrella

En muista mistä alunperin sain idean, että haluan sellaisen ihanan 1900-luvun alun tyylisen röyhelösateenvarjon. Ehkä näin jollain sellaisen tai sit se vaan liittyy tähän mun 1800-1900-luvun alku ihannointiin. Sellaisia ei tietenkään tavallisista marketeista saa jaa ajattelin ettei varmaan Suomesta saisi ollenkaan. Niinpä googlailin erilaisilla umbrella+frills versioilla, mutta en löytänyt kuin jotain valkoisia morsiussateenvarjoja, jotka ei ihan ollut sitä mitä etsin.

Onneksi satuin kävelevään eilen Bulevardia pitkin kotiin. Olin jo aikaisemmin nähnyt Day:n ikkunassa sateenvarjon, joka oli kokonaan päällystetty röyhelöillä. En halunnut sellaista, mutta eilen ajattelin kuitenkin vilkaista sisälle, josko siellä olisi muunkinlaisia. Ja siellähän oli. Löysin aivan täydellisen sateenvarjon. Juuri sellaisen kuin halusin. Eikä ollut edes turha ostos, koska vanha alkaa olla hajoamispisteessä. Kädensija on koukku ja tuoksuu ainakin aidolla nahkalle ja kaikki tukijutut on metallia, joten elättelen toiveita siitä, että tämä kestää. Varjo on aika iso ja käy kiinni ollessaan vaikka kävelykepistä ja sateella pitää taatusti kuivana.

Edellinen sateenvarjoni kesti viisi vuotta. Ostin sen Aleksi 13:sta kahdellakympillä ja siinä oli jonkinlainen vuoden tuulitakuu. Eli jos se hajoaa tuulessa, niin saa uuden tilalle. Ei hajonnut. Tai ainakaan tuulessa, vaan muoviosien katkeileminen oli omaa tyhmyyttäni, kun painoin sitä liian kovaa kiinni väärästä kohtaa. Se oli silti joka pennin arvoinen koska kesti se kesti niin kauan, toivottavasti tämä kestää kauemmin, koska tuskin löydän yhtä ihanaa mistään.

kuva: Day

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...