2. kesäkuuta 2011

Kesän ensimmäinen päivä

Kesäkuun ensimmäinen päivä oli ihanan lämmin! Viime kesän jälkeen haluan lisää lämpöä ja auringonpaistetta, ei mitään perinteistä +15 ja sadetta.

Äiti oli käymässä Helsingissä ja käytiin lounaalla Kalevankadun Gran Delicato Cafessa. Sieltä saa kaupungin parasta fetasalaattia ja myös täytetyt leivät on todella hyviä. Kahvilassa on ihana välimerellinen tunnelma.

Kävimme myös katsastamassa Sederholmin talossa olevan Naisten huoneet - elämää ja tekoja näyttelyn. Se oli ihan mielenkiintoinen, mutta odotin jotain vähän enemmän. Se oli ehkä vähän sellainen yleiskatsaus naisten oikeuksien historiaan Suomessa, mutta aiheesta olisi saanut vielä paljon enemmän irti. Ihan käymisen arvoinen kuitenkin ja plussaa on ilmainen sisäänpääsy.

Illalla oli vuosikurssimme perinteinen "kevätjuhla" ja jatkot Kaivohuoneella. Alkaa olla pikkuhiljaa aika selvää, että en ole yhtään baari-ihminen. Oli kiva nähdä paljon tuttuja, mutta muuten oli aika tylsää eikä musiikkikaan ollut mielestäni kovin tanssittavaa. Ihanaa oli kuitenkin kävellä kotiin öisiä katuja, kun oli vielä niin lämmintä (tai ainakin kävellessä tuli lämmin) että tarkeni ilman takkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...